This is us!

Ja, här är vi, som står bakom Prints and Boxes!
Lotta och Johan, ett par sedan 2008 och gifta sedan 2018 (på självaste 10-årsdagen faktiskt…haha).

Läs mer om företaget och om oss genom att klicka här…


6 ROLIGA FAKTA OM OSS

Johan

  • Ingen äter så snabbt som Johan, han tuggar, sväljer och stoppar in ny mat samtidigt! ⁣⁣
  • Hans stora intresse är tropiska växter och i vardagsrummet har vi ett akvarium med en liiiten regnskog.
  • ⁣⁣Barfota är inget för denne herren, gärna har han både strumpor och skor även på stranden på sommaren. ⁣⁣

Lotta

  •  Till skillnad från Johan så äter Lotta väldigt långsamt, svårt att få i sig en macka på under 15 minuter…haha.
  •  Har sedan ett par månader tillbaka fått upp ögonen för makramé, och tycker att det är superkul!⁣⁣
  • ⁣⁣Lotta har jobbat heltid som fotograf sedan 2011, men på CV:t står även receptionist på bilskola, brevbärare och butikssäljare. ⁣

VI VILL VISA DINA BILDER 

Det kommer fortsatt att bli mer tips och inspiration här på bloggen och i samband med det skulle vi såklart vilja ge dig lite stjärnglans! 

Är du intresserad av att få dina bilder publicerade här på bloggen tillsammans med våra tips/inspirations-inlägg? Det kan vara från vilken typ av fotografering som helst – nyfödd, familj, kärleksporträtt, bröllop, gravid (självklart är bilder på produkter som kommer från oss också varmt välkomna) o.s.v. 

För att ansöka, gör såhär:
– Välj ut 15-30 st bilder från en fotografering som representerar dig och som du är nöjd med. Blanda gärna mellan både stående och liggande bilder. 

– Skicka bilderna till oss via t.ex. WeTransfer eller en Dropboxmapp (info@printsandboxes.se)

– Skriv gärna en kort presentation om dig och/eller den specifika fotograferingen och länkar till din hemsida samt sociala medier. Heter ditt företag något annat än vad du heter så skriv också med ditt för- och efternamn. 

– Tror vi att dina bilder passar i ett inlägg här på bloggen framöver så använder vi dem här och du får ett mail om när inlägget dyker upp :-D. 

Det finstilta:
Genom att skicka in bilder till oss så godkänner du att de får visas på Prints and Boxes blogg samt inlägg på Instagram för att uppmärksamma det. 
Det kommer stå tydligt att det är du som är fotograf och det kommer vara länkat till din hemsida och sociala medier. Bilderna kommer INTE att användas i några andra sammanhang utan särskild överenskommelse.


Bröllopsbilderna…

…är tagna av Loke Roos. Ett helt självklart val när det var dags för vårt bröllop. Vi ville ha moody bilder som kändes som “konstverk”. Hellre färre riktigt bra porträtt än massor av dokumentation från dagen. Och det kunde inte blivit bättre, sååååå nöjda!

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *