Om oss

Här är vi, Johan och Lotta, som står bakom Prints and Boxes.

Vi som människor
Vi hittade kärleken i varandra sommaren 2008. År 2011 flyttade vi ihop i en lägenhet i Ängelholm och i juli 2015 hittade vi vårt drömhus i Kattarp (mellan Ängelholm och Helsingborg). Ett stort gammalt tegelhus som tidigare har varit ålderdomshem och församlingshem. Förutom Prints and Boxes så jobbar Johan som gymnasielärare och har stor kunskap, erfarenhet och intresse av träslöjd och vekstadsteknik. Lotta jobbar som fotograf med inriktning på porträtt och då nästan uteslutande barn/familj och bröllop (http://fotograflottajohansson.se/).

Vi som företagare
I Prints and Boxes verksamhet så är det nästan uteslutande Johan som står för själva snickrandet. Han är extremt nogrann och håller ribban högt för att leverera produkter av högsta kvalité. Han skulle aldrig lämna ifrån sig något som inte är 100% bra. Lottas roll i företaget är allt pappersarbete och kontakt med kunder samt underhåll av hemsida och sociala medier. Det är även hon som står för printarna och eventuell laminering och montering till produkter som erbjuder det.

Om Prints and Boxes
Idéen till Prints and Boxes föddes under andra halvan av 2016. Lotta saknade vissa produkter på marknaden som fotograf och bad helt enkelt Johan om hjälp att snickra ihop dessa. Efter mycket positiv respons i sociala medier från andra fotografer, efter att hon hade lagt ut ett par bilder, så utvecklades tanken att även erbjuda produkterna till dem (er). I december 2016 började produktutveckligen på allvar och i februari 2017 var vi igång med vår webbshop.
All produktion sker i huset i Kattarp.

Vi erbjuder produkter med mycket hög kvalité och vill jobba för att höja statusen på fotograf-yrket genom att ha ett unikt sortiment som man inte kan få tag i som privatperson. Vi är lyhörda för idéer och tankar från er så skicka gärna iväg ett mail med funderingar eller tips.

Varmt välkomna!
/Lotta och Johan, Prints and Boxes