Info, leverans- och köpevillkor

1. Ångerrätt
Vi följer lagen om distanshandel. Du som kund har rätt att ångra ditt köp i upp till 14 dagar från det att du har fått varan. Önskar du att skicka tillbaka varan så ska den vara hos oss igen inom 14 dagar från det att du har mottagit den, du står själv för fraktkostnad i samband med retur. Varan ska skickas tillbaka i oförändrat skick från när du mottog den. Du som konsument står för eventuella transportskador eller om varan skulle försvinna i posthanteringen.
Ångerrätten gäller inte, enligt lag, för varor som är specialtillverkade efter konsumentens anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel.

2. Priser och betalning
Priserna i webbshopen är exkl. moms.
Du betalar via Swish eller kort/faktura (via Klarna) direkt i kassan i webbshoppen. 

3. Leveranstid
Produkterna i Prints and Boxes sortiment skiljer sig en del i leveranstid och kan variera
från ca 5-20 arbetsdagar.

Ungefärliga leveranstider:
Printar ca 1-2 veckor
Taggar ca 1-2 veckor
Fotoblock ca 2-3 veckor
Trä- och linneboxar ca 3-4 veckor
Leveranstiderna är ungefärliga och vi reserverar oss att det kan ta längre tid p.g.a. hög arbetsbelastning.
Har du bråttom att leverera en produkt? Hör av dig till oss så ska vi försöka hjälpa dig så fort som möjligt med din beställning.

4. Frakt och emballage
Vi har en fast fraktkostnad på 119 kr exkl. moms oavsett ordervärde och vikt på din beställning. Alla produkter i en beställning skickas vid samma tillfälle om inget annat är överrenskommet, även om vissa av produkterna går snabbare att tillverka än andra. Lägger du flera separata beställningar så skickar vi allt vid samma tillfälle om inget annat är överrenskommet.

För ej uthämtade paket tar vi ut en avgift på 250 kr. 

5. Hämta beställning på plats
Det går bra att hämta din beställning direkt hos oss i Kattarp efter överrenskommelse. 

6. Felmarginal
Alla produkter hos Prints and Boxes görs för hand och av den anledningen kan vi inte uppnå fabriksprecision. Mindre avvikelser i storlek kan förekomma på både träprodukter och printar.

7. Printar
Foton, på framförallt fotopapper semigloss och till viss del fine-art papperna, skrivs ut på rulle och kan därför vara lite "rullade" vid leverans. Sätts fotona i ram är det inget problem. Är det viktigt att fotona är helt raka/platta så välj till montering på kartong. Observera dock att har du monterade printar som är större än 20x20 cm kan även dessa bli lite skeva och bör sättas in i ram där de hamnar i "spänn" mellan ram och bakstycke.

8. Orderbekräftelse
När du har gjort din beställning får du en automatisk orderbekräftelse till mailen du angav vid registrering. Din order behandlas vanligtvis inom 3 arbetsdagar.

9. Transportskador
Skulle någon skada ha uppkommit i transporten från oss till dig vill vi att du meddelar oss detta så fort som möjligt via mail eller telefon. Beroende på skadans omfattning så vidtas åtgärd såsom prisavdrag eller omleverans.

10. Kontaktuppgifter
Prints and Boxes (Lotta Johansson och Johan Larsson), Telegatan 10, 25470 Kattarp. Org nr 8907233541. Telefon 0768300239. Mail info@printsandboxes.se